Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mental dränering




mellangärdet
är dikat
avrinningen
låter sig själv
underlätta mig

och
gå inte i stå

rinnreser mig
våta spön
rensar rakryggen




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 225 gånger
Publicerad 2007-01-08 20:48



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Utan annan ambition än att tala om att jag tycker mycket om den!
2007-01-08
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga