Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men tänk så mycket man kan älska någon och tänk så fri jag är med dig =) <3


Vi, jag och friheten

Som en liten sommar
sommar, bara fri



Ty av allt det jag behöver

är friheten det som krävs

för att du ska få behålla mig



valet gör inte du, inte jag

bara min längtan



lite rött av mig, lite svart av mig

lite jag och lite frihet

minns det och jag finns kvar

vid din sida

bredvid dina mjuka andetag



Vi förblir bara om jag får vara fri




Fri vers av Bara jag, Anna
Läst 511 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-08 21:09



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Underbart sant: \"Vi förblir bara om jag får vara fri\"!
Ingvar
2007-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Bara jag, Anna