Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

erzebéth





bekom du henne
blev hon störd

inte nämnvärdare
än att jag avskriver
henne det här nu

din vulgära muns kött
åt svullet

tårar ur hennes ögon
sött slickade du sältan
och våtsmekte dig hel

hon fann dig bara otäck
fast sade inget

törs du

spegla din vassa nerv
din gen som felar och
tygla lismandets stygn

riskerar du knäcka ytan
krackelera emaljen om de
frånvänder sina anleten

om de aldrig drunknar i
din styggelses spirallod
utan konverterar från dig

som lamm

och inte någonsin bekläms




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 244 gånger
Publicerad 2007-01-09 01:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga