Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eller på svenska, jag är en buss, kom får du skjuts


DB2 178 Ordlek




Jag är en butz
kom får du schutz




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 292 gånger
Publicerad 2007-01-09 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP