Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man ska......

Man ska stå för den man är.
Och inte vara nån annan som man inte är.
Man ska ställa upp för andra.
Och inte vara nån vekling.
Man ska aldrig vika sig.
För då har man gett upp allt.




Övriga genrer av Veraa
Läst 286 gånger
Publicerad 2007-01-10 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Veraa
Veraa