Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

Skär för att överleva
Inte för att dö
du fick mig att vilja leva
Tillsammans med dig kände jag mig hel
Nu är jag trasigare än innan
Saknar dig




Fri vers av DansCarro
Läst 409 gånger
Publicerad 2005-01-17 03:25



Bookmark and Share


  Markattan
Ja, somliga har förmågan att få oss att känns oss trasigare tyvärr. Jag hoppas att du finner det i dig själv eller med hjälp av någon annan att bli hel igen. Sorglig och tung text, men bra framförd.
2005-01-17
  > Nästa text
< Föregående

DansCarro