Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När?

När ska jag dig finna?
-Caroline, Caroline
Vem kallar?
Djävulen, Gud, Min bästa vän eller Han
Kämpar
Men finner ingen väg

När ska jag slippa känna?
Tårarna strömmar
Vill gråta ut min själ
Blodet rinner
Vill få ut min smärta

När ska jag slippa minnas
Drar rakbladet åter över armen
Snart finns ingen plats
Det är fullt av sår
Det är fullt av minnen
Saker jag helst vill glömma




Fri vers av DansCarro
Läst 359 gånger
Publicerad 2005-01-17 03:37



Bookmark and Share


    Malin Johansson
skriver bra om en ångest så fruktansvärt stark... och en ånger så fruktansvärt stark om alla dessa ärr..... bra dikt
2005-01-19
  > Nästa text
< Föregående

DansCarro