Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förbind

drevade timmer
ruva gråa hemman
tiljor gör ådriga golv
väggfasta stumma laven


drag i knivkalla springan
regel mot släckta lyckan


din fläta


kopparglänst
kittel och glödträn

spinnglansiga
fingrarna kardull


knysta och pocka

bind

jägarens önskan i din




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 114 gånger
Publicerad 2007-01-11 02:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga