Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förbind







drevade timmer
ruva gråa hemman
tiljor gör ådriga golv
väggfasta stumma laven


drag i knivkalla springan
regel mot släckta lyckan


din fläta


kopparglänst
kittel och glödträn

spinnglansiga
fingrarna kardull


knysta och pocka

bind

jägarens önskan i din




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 317 gånger
Publicerad 2007-01-11 03:00



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
underbart sjungande

jag älskar slutet

"bind

jägarens önskan i din "

viska denna i mitt öra
vid en lägereld
strax innan jag somnar.
2007-01-12
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga