Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Dikter i verkligheten 1980-1994 diktbok nr 2, text nr 192 något omarbetad text


DB2 192 Egna världen




Konsekvensen
av att komma nära
andra människor
är att en tvingas inse
hur väldigt olika
människor är

och hur väldigt ensam
en är
i sin egen lilla värld





Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 358 gånger
Publicerad 2007-01-12 13:13



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Minns inte just hur texten blev uppställd i boken eller ens om jag lät orden komma till sig så. Men så här långt efteråt, när den väl kom i tryck, vem kan väl längre minnas 'den snö som föll i fjol?
2021-11-05

  Daniel_78 VIP
dikten funkar helt okej för mig,
ser att du redan omarbetat den,
jag skulle själv läst den

...
är att tvingas inse
hur väldigt olika
människor är

och hur väldigt ensam
sin egen värld
kan vara
2007-01-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP