Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagmatte till Bobby, en härlig lirare på 4 månader.
Då kortet togs var han bara tio veckor.

Texten är skriven tidigare i veckan då det blåste och regnade och var ett riktigt hundväder med vårkänsla.



hundskatt






sjörövarfantasier i naturhamn
skogen är riggar och master

till ankar för turbulenta väder
hälsar oceanerna oss exotism

vågar sydväst en rullning
bränning i barkens segel

barren brusa hörsägen i snäcka
droppar stulna silverskatter

landar dinarer och dukater
på min hjässas täckjacksluva




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 307 gånger
Publicerad 2007-01-12 17:42



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
underbar,
alldeles för ofta har du något väldigt speciellt i orden
denna är en lek
o en sådan titel
2007-01-16

  tom boreland
jag har två
2007-01-13

  Nina V A
Härligt way och visst är de underbara, dessa små liv, tio veckor hur gulligt som helst!! Själv har jag två rottisar och bara njuuuuuuuuuter av all värme och allt bus i alla väder
2007-01-12
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga