Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min älskling har nu varit sjuk i en vecka, känns så tomt :(


Sjuking.

Jag älskar dig så,
Tråkigt att du dåligt må.

Vi inte träffas på flera dar,
Jag en överraskning har.

Du inte veta vad det är,
Det är något jag på mig bär.

Men jag även göra en dessert.
Men goda bär.




Fri vers av katriin
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-13 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

katriin
katriin