Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spillror

Dagens vrak
det är jag
dagens förlorare
det är du

är det här att ge upp
så gav jag upp för länge sedan
spillror kvar
av minnen vi sått

du kan inte ta mina dagar
jag får inte ta dina

det river i själen
men hjärtat pumpar ändå
äntligen tyst i mina tankar






Fri vers av AJ Larsson
Läst 308 gånger
Publicerad 2007-01-13 15:56



Bookmark and Share


  am
Denhär fastnade jag för..
2007-01-13
  > Nästa text
< Föregående

AJ Larsson