Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För om det inte alls snöar i Kenya, kan du alltid åka på skidsemester till Gobi


DB2 202 Experience




I want to be
forever young
I must do something
on my own

To cry out
in the emptyness
in silence among people
that I never know of

I want to experience
the spontaneous
the unknown
the unexpected

Alone with my
invisible dog
my own invisible friend
in all days




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-01-13 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP