Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När allt blir för mycket.


Försvinn ifrån mig,jag kan skada dig.

Vad ska man göra, när kroppen kollapsar både psykiskt och fysiskt.
När problemen och mardrömarna står en upp i halsen och kväver en.

Kroppen bryts sakta ner.
Jag är svag.


Psyket bryts ner mer än förut.
Jag är svag.


JAG VILL INTE PRATA MED DIG!
Förstå mig och förlåt mig.


Varför kommer de inte?
Låt mig gråta, snälla.


Du garvade mig i ansiktet.
Titta inte på mig, jag är äcklig.

Du skrek illvilja mot mig.
Lyssna inte på mig, jag är värdelös.


Vad gör man,när det snurrar och man inte kan stå still?
Snälla låt mig se klart.

Jag vet inte, lyssna inte på mig jag duger inget till.
Jag vet inte, titta inte på mig jag är äcklig.
Jag vet inte, världen försvinner för snabbt.




Övriga genrer av Collection
Läst 545 gånger
Publicerad 2007-01-15 00:03



Bookmark and Share


    Porslinsdockan
Det känns som om jag nästan sitter och läser mina egna alster.
Läs gärna lite av mig så får du se att du i alla fall INTE är ensam
JAG LOVAR DIG!
Jag kan bara säga att jag tänker i liknande banor och fasen va det bryter ner en!
Jag ska läsa mer av dig för det är så igenkännande.
Detta var ju den första dikten vad jag vet som jag läser av dig och eftersom det tilltalar mig rätt in i hjärtat så vill jag läsa mer.
2007-10-21

  Bissen
Jag blir så ledsen, för jag känner att dina ord kommer från dig... Äkta...
Och jag känner igen det så starkt... Varje ord och mening... Och nu ska jag bokmärka...
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Collection