Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
klarar du av att höra sanningen och tackla den för vad den är, så klarar du det mesta


sanningens ord

jag frågade dig fast jag redan visste svaret sedan långt innan.

men nu var jag redo att möta dina sanna ord,

så jag frågade dig och du svarade mig ärligt.

aj, mitt hjärta.

men tänk så ont det hade gjort om jag hade
frågat innan jag själv inte visste svaret.

så glad att jag väntade en tid

glad att du talade sanningen som jag redan visste.

men sanningen gör fruktansvärt ont ibland




Övriga genrer av jennied
Läst 395 gånger
Publicerad 2007-01-15 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jennied