Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag lever för att mata fåglarna




jag månade verkligen om
alla andra än mig själv
och jag hånade verkligen

ville så väl

ja, jag hånade verkligen, mitt jag och min själ

ville så väl
ville så väl

jag månade verkligen inte
om någon annan än er andra
och här står jag kvar

och vill bara säga farväl
till henne, som alltid vill alla så väl




Övriga genrer av malin.
Läst 382 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-15 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

malin.
malin.