Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reflektera själv över diktens innehåll!


DÖD

Vitt. Kakel. Rött. Blod.
Blank. Vass.

Lampkrok.
Blå. Tapeter.
Rep.

Svart. Tung.
Vit. Vägg. Rött. Blod.
Krutrök.

Blå. Kudde. Vita. Lakan.
Syre. Kväve.

Vitt. Kakel. Vatten.
Syre. Kväve.

Död. Självmord.
Sista. Utväg.
Sorg. Saknad.
Död.

Död. Utväg.
Sorg. Deprimerad.
Död.




Övriga genrer av Linus Oskar
Läst 790 gånger
Publicerad 2007-01-17 22:49



Bookmark and Share


  Fenomena
Hallå! :) väldigt bra dikt, tycker du förmedlar känslan genom bara enkla ord och det är svårt. så, bra gjort! :)
2007-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Linus Oskar
Linus Oskar