Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fokusera

Glöm inte att stänga av din mobiltelefon.
Givetvis inte,
Störande moment undanbedes.

Tystnad.
Koncentration.
Givetvis.




Fri vers av Linus Oskar
Läst 302 gånger
Publicerad 2010-02-15 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linus Oskar
Linus Oskar