Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens väder

Grått och trist
Regn hörs mot fönsterbleck
Vill ej ut och gå




Bunden vers (Haiku) av Gunilla Karlsson
Läst 557 gånger
Publicerad 2007-01-18 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson