Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avsked

jag trodde jag tog avsked
av något älskat
när jag egentligen bara
välkomnade mig själv tillbaka




Fri vers av AJ Larsson
Läst 339 gånger
Publicerad 2007-01-18 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AJ Larsson