Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvittade älvdalsdagar






sol gick upp
en morgon

flera ljus
gick upp för

gnisterloopar
slog eld på pennorna
i svalornas vingpar

dagarna
fattade rum och rann
stränders vindtorra sand
genom midjeglas

flögs lätt
nedströms lektes lovar
uppströms harrens fena
hemom ljusterudden








Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 251 gånger
Publicerad 2007-01-19 16:44



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Så mycket språklekande som försätter mig i en mystisk stämning och förflyttar mig till älven där harren halstras och glittret från vattnet speglas i allas ögon! Njuter texten i fulla drag!!
2007-01-19

    Grönt
underbart flyt och ett nöje att läsa denna!
speciellt:
dagarna
fattade rum och rann
stränders vindtorra sand
genom midjeglas

är en höjdarstrof! ser framemot mer läsning av dig :)
2007-01-19
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga