Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite hopp finns det.


Skimrande daggdroppsperrong

kaoslika stormar inuti nätter av svärta
iskalla vindar drömmar fastfrusna i isen
vilda vattenströmmar ett ständigt forsande vattenfall

blixtrande himmel eldpilar med landningsplats marken
tårfläckade noter musik med en sorgsen klang
ensam utsikt tunga spår på våt sand

trosvaga bilder inre svagt ljusblå himmel
skimrande daggdroppsperrong en verklig illusion




Fri vers av Elin E
Läst 260 gånger
Publicerad 2004-01-17 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E