Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var inte rädd



Ängeln har vakat vid din bädd
fridfullt i många år

var inte rädd
han följer dig när du går


Han fattar din hand
sakta mot ljuset det bär

löser ditt jordiska band
viskar, det räcker så här




Fri vers av Maj-Len VIP
Läst 618 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-02-12 19:33



Bookmark and Share


  KarinAmanda
Underbart!
Precis så är det!
Kram
Karin
2008-08-12

    ej medlem längre
Man känner sig lugn och tröstad när man läst detta.
2007-02-14

  Eline.P
Mjuk förtröstan och tröst. Ömsint kärlekspoesi.
2007-02-12

    Maria Malm
Så fint skrivet. Påminner mig om när min far dog. Han försökte fösa iväg någon eller några vid dödsbädden, som ingen annan såg.
2007-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Len
Maj-Len VIP