Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snö ger dämp







har varann och orkar säga
hur det är

låter bli att
blanda in och
bryr oss inte om

en enkel växling
utan sökta

ordalag

begrips och jo
vi fattar

känns jävligt skönt att
inte behöva

få spilla
och aska lite bredvid

det kommer ju fortsätta snurra iallafall
med eller utan oss




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 239 gånger
Publicerad 2007-01-21 00:04



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
en insikt som heter duga
gillar flytet
och det enkla raka
Tack!
Åsa
2007-01-21

  Per Rydberg
Litet av ditt signum; enkla tilltalsfraser och ändå värme rakt igenom!Jag tycker om den, varken mer eller mindre!
2007-01-21
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga