Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fasader som inte försvinner.


Hon går bort ifrån sorlet

hon går därifrån
lämnar rösterna och sorlet
alla som verkar stå och
prata med varandra
med små steg har hon
obemärkt försvunnit allt mer

men de kan inte se något
hon väljer att dölja mörkret
låtsas att allting är bra
oavsett om det är sant

muren av tystnad är trygg
avståndet hindrar oron
men den gör inte de
ensamma nätterna färre

även om ord ibland tränger
igenom fasaden av motstånd
men det är inget
som händer precis varje dag
en del gånger utan att
hon tänkt säga något alls




Fri vers av Elin E
Läst 328 gånger
Publicerad 2005-01-22 16:21



Bookmark and Share


  leopardia

2005-01-24

    Camapani
Orden förmedlar känslan. Känslan finner inte ord. Denna är sparad till en av mina favoriter. Tack! // Nina
2005-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Elin E