Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brustna hjärtan pumpar också

jag tänkte att nu går det illa
nu släcks alla ljus och allting dör bort

men plötsligt blev världen så stilla
och livet som mått kändes ovanligt kort


jag märkte att stjärnorna fortsatte glimma
jag kände en vind smeka mitt hår

och upp över bergen steg så en dimma
och plötsligt läktes alla sår




Fri vers av AJ Larsson
Läst 280 gånger
Publicerad 2007-01-23 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AJ Larsson