Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
promiskuösa tebjudningar i Sankt Petersburg


rasputin







droskornas järnskodda fälgar slog blänk på nevas krusningar
otidigt skyttlade, förbi lökkupolerna - bakom sina flor

skälmska leenden - strax suktande burgundröda talgstift
puder och plym längs stövellädrens stalldoft

vitt kött ur snörlätta liv - talkad bysts åtrådda pärlemor
gavs och togs - träull välvde svanken, ömma bett i topparna

saliv ur mörka gränder - vodkans resta hetta, raggens sveda
naglars rop i huden och locken som vände getens pupill

hängivelsen - i tsarens sista tid, knappast mera rättrogen än
då munken, en obskyr sibir, frälste rysslands damaristokrati




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 327 gånger
Publicerad 2007-01-23 01:23



Bookmark and Share


  Araminta
utsökt, helt såld på Ryssland och särskilt St Petersburg,
mera tack!
2007-05-10

  tom boreland
hjävlar i berget
här var det
politiska undertoner
dåtid-nutid
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga