Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
under -20° och bländvitt


dagsupplysning

nu är blänket tillbaks

ljuset
ett draget vapen

midvinternätter
huka er

under allt längre
bergseggar

tunna snitt
i eftermiddan

pastell och
merkur

en skärare
avrundning mot kväll




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 155 gånger
Publicerad 2007-01-23 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga