Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB3 008 Som en varm ilning




Alldeles här
känns det
under bröstkorgen

som en varm ilning
och i armarna
kanske framför allt
i armarna




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 398 gånger
Publicerad 2007-01-25 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP