Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är en osann liten kul berättelse. =)


Krasch!

Jag känner vinden blåsa mot ansiktet när jag susar nerför backen i min pulka. Snön skvätter när jag sätter ner foten i marken för att bromsa.
Men det är försent jag har redan kraschat i ett träd! Några tårar smyger sig nerför kinden, det gör ont men jag hinner inte tänka mer på det nu. För min syster kommer skrattande ner för backen och säger att vi ska gå hem för att hjälpa mamma o baka.




Övriga genrer av Poppy-Framboise
Läst 237 gånger
Publicerad 2007-01-28 17:51



Bookmark and Share


  W.Riter
Hej hopp tjejer! Kul liten text.:-)
2007-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Poppy-Framboise

Senast publicerade
Krasch!
Vänner!
* Se alla