Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avkrok







bakom norrgavlar
vedtravar och ställda
farmartankar
uppförslut till
ingenting
annat än vändskivor

bakom ryggar
måhända ett och annat
flöte

sitter vi
bygger det här landet
glest räknas vi
inte riktigt
i sammanhang

som era
men gott är det
om plats och långt
bort




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 203 gånger
Publicerad 2007-01-29 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga