Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här hade jg egentligen tänkt berätta om en av mina gamla skrivmaskiner som just när jg skall till att skriva ordet ego på svenska så tappar maskinen bort bokstaven a, mellan j och g...


Samtal på tåg, mellan två tvillingsjälar som just träffats.




-Har ni sett filmen \'Sanningens vatten\'? En ny och alldeles underbar film om livets mysterier och lösningen på världens sötvattensproblem.
-Jaså, sanningens vatten,
jag trodde du menade livets vatten,
en annan sak är förstås
de mentala orgasmer
jag funderat på att börja tappa
på flaska och sälja i ett stånd
utanför ortens lokala systembolags butiker...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 354 gånger
Publicerad 2007-01-29 01:49



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Metala alkolister, dem är jg inte ett dugg rädd för
det är de mentala alkoholisterna som oroar mig
2007-01-29

  Carola Jeryd
Gör inte det!
Det kommer bara bidra till att vi får ett ökat antal metala alkoholister - och det klarar inte samhället av just nu...
Kramiz
2007-01-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP