Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

judits intrig







skuggor lovar
länkar

kring

gärdar
handleder hägn

berlocker och blink
om

ingenting är över
är det

underligt slutet
ljudlöst

hur hägrar
sträcker i skymning




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 254 gånger
Publicerad 2007-01-29 17:58



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Härligt förresten att återse Judit!
2007-02-05

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Alliterationer - luft - radbrytningar - blankrader - andetag - orden sammanförda som på blindträff - fragmentariken - slutets naturromantik som kommer plötsligt och just därför att den är så malplacerad känns så hemma.
2007-02-05
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga