Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

här ligger alaska







bron här
är vår resa

se uppför älven
ser du hur strid den är här

och motströms

mynnar den

ur horisonten
som gränsar mot en trovärdigare trakt

andra sidan är en tavla




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 181 gånger
Publicerad 2007-01-29 19:36



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
du skriver magiskt och gåtfullt med annorlunda ordval och stor precision. det känns originellt även om du använder klassiska naturbilder i mycket av det du skriver. tycker mycket om dina metaforer.
2007-02-03

  Jer
En härlig diktresa.
Och jag är så glad,
jag fick följer med,
genom dina ord.
2007-01-30
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga