Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mer ordbabbel.


stearin och vinyler

I det gula skenet av stearinljus med din tunga längs min hals,
till ljudet av repade vinyler ska jag skrika lika högt,
om inte högre än alla andra...




Övriga genrer av eLDfÄngD
Läst 687 gånger
Publicerad 2007-01-31 15:34



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
romantiskt
2007-02-01
  > Nästa text
< Föregående

eLDfÄngD
eLDfÄngD