Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lämna mig inte för då lämnar jag dig

Du säger att du inte kan lova mig allt
hela livet
barn äktenskap och hus

Men jag vill ju bara ha dig
vakna med dig, somna med dig

Du säger att du måste veta
Säkerhet trygghet larm försäkring
pensionsspar

Jag vill bara sova på din arm, snusa i din armhåla, smeka din nacke.
Älska dig till sömns.

Om du lämnar mig för att du inte vet om du vill att jag ska stå som din förmånshavare för pensionssparandet i händelse av din bortgång
och om du inte vet ifall jag ska vara mamma till dina 2,06 barn. Om du lämnar mig för att du inte tror på vår gemensamma framtid inklusive bankkonto

då lämnar jag dig tillbaka.






Fri vers av haiku-hare
Läst 244 gånger
Publicerad 2007-01-31 17:03



Bookmark and Share


  Maud Li
Kloka ord! Alla drömmer väl om kravlös kärlek, ändå kan den vara så svår att ta emot. Eller tro på?
2007-01-31
  > Nästa text
< Föregående

haiku-hare