Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om en kommentar

Varför just jag?
Om den texten,
de orden,
som faktiskt sa mer
och på samma gång mindre,
om mig
än något annat

Alldeles överväldigande,
oväntat
Tack.




Fri vers av Matilda.k
Läst 279 gånger
Publicerad 2007-01-31 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matilda.k