Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mer bilder än ord.


vargtimme


i vargtimmen
när jag är vaken

och jag kan se
där jag befinner mig

någonstans mellan
dröm och verklighet

en bild så tydlig
att jag kan måla den på väggen

det är du
när du håller

vår dotter
i dina armar




Övriga genrer av SvartKatt
Läst 446 gånger
Publicerad 2007-02-01 06:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SvartKatt
SvartKatt

Mina favoriter
Jonathan
Besticksömn