Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om kärlek som förvandlas till hat.


jag ska kyssa dina brännskadade läppar



JAG SKA DÖDA DIG. JAG SKA STICKA KNIVEN I DITT SVARTA HJÄRTA. SEN SKA JAG VRIDA DEN OCH VRIDA DEN.

jag ska ta ut ditt hjärta och sen spotta på den. spotta och spotta.

JAG SKA BRÄNNA DINA VACKRA LÄPPAR TILLS DE FÅR BRÄNNSÅR, SÅ ATT DU INTE LÄGRE KAN KYSSA EN ANNAN. EN ANNAN SOM INTE ENS ÄLSKAR DIG.

jag ska klippa ditt änglahår i fula tesar. klippa varenda hårstrå så att alla kan se att du inte är en ängel.

JAG SKA SKÄRA DINA KELANDE FINGRAR I SMÅ BITAR. I SMÅ FINA OCH JÄMNA BITAR. DÅ KAN DU INTE RÖRA EN ANNAN ÄLSKARE ÄN MIG.

dina ben och armar ska jag ta bort. de behöver du inte.

det enda jag ville var att du skulle älska mig. ser du inte det, att jag älskar dig. ser du inte det?? ingen annan än mig älskar dig så högt. du förtjänar ingen annan än mig....




Övriga genrer av chantraine
Läst 482 gånger
Publicerad 2005-01-28 23:10



Bookmark and Share


    joanna
ja förstår din känsla, så äcklig tanken på att nån man älskar ska röra en annan...
2005-08-07

  svartstry

2005-03-08

  Sinko_
Jävligt bra ju! :)
2005-01-29

  Kramiz
bra skrivet!
2005-01-29
  > Nästa text
< Föregående

chantraine
chantraine