Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam. ( Var är du? 2)

Svarta tysta tårar
blöter min högra kind.
Med mörka ögon
djupa som
sorgens livlösa brunn
ser jag dig försvinna.

Mina röda spruckna röda läppar
kan inte längre forma lena ord
som ska få dig att återvända.

Var är du?




Fri vers av chantraine
Läst 516 gånger
Publicerad 2006-03-05 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

chantraine
chantraine