Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt om förtroende.


Glasvägg

det finns en glasvägg mellan oss
du anar konturer men vet ingenting
du kan inte nå fram till mig
du kan inte röra vid mig genom väggen

om glasväggen spricker och faller

då kan jag lita på dig
då kan du röra vid mig




Fri vers av Elin E
Läst 359 gånger
Publicerad 2005-01-29 11:44



Bookmark and Share


  Kramiz
bra beskrivet!
2005-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Elin E