Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB3 039 Iakktaga, eller i akt att behaga?




Den nästan helt
vitklädda flickan
mittemot

med bara underben
och underbarn
sommarskor
blommig väska

ger mig blickar
hon tycks inbilla sig
jag inte ser

inte röker hon heller
trots dimma i ögon
starka lungor

saknar hon uppmärksamheten
tro?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 338 gånger
Publicerad 2007-02-01 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP