Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en liten hund

När jag skrattar från hjärtat tycker jag om hur jag låter
för det är äkta och sant
men jag har inte hittat mitt fejkskratt

Därför försöker jag att hitta mitt egna trovärdiga låtsasskratt, så folk kan acceptera mig lättare.
Det får inte låta för entusiastisk och inte heller för dovt
För skratt från hjärtat måste vara riktigt, och de vi skrattar åt är egentligen inte så skojjigt som det låter.
Men jag har lärt mig att le mycket mera
mina tänder är vita och fina
Nu är det bara ljuden som fattas till mitt leende
i min ensamhet brukar jag skratta i olika grad och volym
det känns obehagligt och jobbigt, och fejk naturligtvis
Jag ska öva mig tills jag blir nöjd
Dock har dagen inte gått helt förlorad
För idag har jag lärt mig skälla som en liten hund

Nu skrattade jag från hjärtat




Övriga genrer av lindilus
Läst 235 gånger
Publicerad 2007-02-03 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lindilus