Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funderingar

Sorg, smärta, hat!
Något alla männsikor upplevt!
Men vad vet vi egenltligen om dem?
Man ställer sig frågan varför?
Handlar livet om det här?
För all lycka med sig sorg?
För allt man älskat med sig hat?
För allt de goda med sig smärta?
Är det så?
Vad vore kärlek utan hat?
Skulle den finnas över huvudtaget?
Livet verkar bestå av lyckan och dess motsats.




Övriga genrer av Candide
Läst 262 gånger
Publicerad 2007-02-04 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Candide