Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Florida





Som rosa sockervadd är himlen över florida, på kvällen när solen blir röd.
Värmen är våt.
Det luktar låtsashallon bakom hotellens hörnor. Grässtråna i dom prydliga rondellerna är tjocka och ljusgröna. Det ser ut som plastgräs.
Vattenspridarna gör små regnbågar av kvällens sol. Man kan svalka sig i dom. Dansa och sjunga i dom där regnbågarna.
Sen kan man torka på något ställe som säljer friterad kyckling.
På såna ställen är det alltid 19 grader prick.
Man kan sitta där och kolla på tjockisar som pratar utan att lyssna och sen, när solen gått ned kan man smyga iväg från notan och gå ut i neonljusen.
Där kan man verkligen dansa i neon.
Sen kan man gå en stund och ställa sig på gränsen till Everglaydes och lyssna på grodorna som kväker. Syrsorna surrar så att kroppen vibrerar.
Sen kan man gå tillbaka till hotellet och dricka dr pepper och äta snickers.
Bada i den upplysta poolen.
Spela basket med två syskon från Oregon.
Sen kan man somna i en stor kudde, med teven på med låg volym.

Dagen efter kan man åka 70 olika vattenrutchkanor och bli för solbränd på axlarna.
Sen kan man välja ut den allra lugnaste poolen, med minst kiss i, och låta sig sjunka ned till botten.
Därnere kan man låtsas spela gitarr på solstråkarna som silas ned genom vattnet.
Sen känner man sig helt ljusblå, resten av dagen.

Det är faktiskt florida. På riktigt. Om du vill följa med så kan du ringa mig. 0707405576.




Övriga genrer av reagan
Läst 559 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-07 04:48



Bookmark and Share


    mrMister
så härligt! så drömskt! så mysigt! rosa sockervaddshimmel, kväkande grodor och surrande syrsor.. de tre sakerna ger mig så bra minnen att jag får gåshud. så målande du berättar. kan känna varje doft, kan höra varje ljud, kan se varje färg du beskriver. fint.. fint.. du ger mig hallisar ju.. ;) *ler*
2007-02-07
  > Nästa text
< Föregående

reagan
reagan