Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som havet


Rasande, böljande, vinande

Rungande, gungande, vilt

Osäkert, oövergripligt och långt bortom kapaciteten för mitt lod

Strömmande, levande, stilla

Hemlig som havet är botten av en själ.




Fri vers av reagan
Läst 472 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-05 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

reagan
reagan