Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
något redigerad text, där det förut stod \'man\' står det nu \'en\'


DB3 050 Hembränd




050
Det sägs att
hemkomsten
vida övertrumfar
bortvaron

ändå kan en lugnt säga

det bästa med
att komma hem
är att en kan komma
bort igen




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 268 gånger
Publicerad 2007-02-08 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP