Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en skoluppgift. En \'femrading\', finns inte så mycket att säga om den, var förvånansvärt enkel att skriva (den kom till när jag grubblade över den sista raden i \"Opalögon\").


Mörkrets essens

Natten,
tysthet, mörker;
skuggans demoner jagar;
smygande rädsla, stillhetens lugn,
sammetsmörk stjärnlöshet.




Fri vers av Emma Norlin
Läst 494 gånger
Publicerad 2007-02-08 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma Norlin
Emma Norlin