Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avbrott på en sekund



Hjärtat höjer sig ett par steg
Gör sig påmind i det tomma bröstet

Luften i mina lungor håller en ojämn rytm
och med en sekund är det svårt att andas

Ett par ögonblick, så få
kan få blodet att rusa

från hjärtat till huvudet till händer och tår

Med en sekund står man i kokheta skor
som på varm asfalt en het sommar

Kinderna avslöjar
med två röda flammor

Och där, där står du.




Fri vers av Cosmonova
Läst 245 gånger
Publicerad 2007-02-09 03:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cosmonova
Cosmonova